Påskhelgen avklarad, 17c utomhus, ett år i Helsingborg, tillbaka där jag började.

Ett år av att flytta in, vandringar utefter stranden och nya underbara löparvänner. En sommar med nästan bara soliga dagar, en regnig höst följt av en snöblaskig skånsk vinter. Och nu, äntligen. Sommaren närmar sig.

De senaste 24 månaderna har varit lika intensiva som studieåren i New York. Behovet av återhämtning, fokus och djupandning var stort. Överraskande stort.

Har tillbringat tid vid tangentbordet med node, Ghost och javascript. Asynkront är svårt att få till i huvudet, har jag märkt. Väldigt glad att ha hosting hos Digital Ocean - infrastruktur i molnet på ett hanterbart sätt.

Läste Jordan Petersons '12 rules for life'. Märkligt att den boken ska behövas och får ett sådant genomslag. Någon som förklarar att livet är hårt och att vi alla har ett ansvar att bära upp oss själva och en liten del av världen omkring oss. Och, om vi inte gör det... blir det inte bra.

Jag undrar om inte den här tweet'en, som Reddit uppmärksammade, har något med Jordan Peterson's framgång att göra. Vi får se hur det blir framöver.

Skriver vidare för mig själv här; finner svenska  svårt att få till utan melodramatisk touch och nedstämdhet. Som Kent's alla låtar, svenskt svårmod. Det måste gå att få det här språket att lyfta, utan att det blir Hasse & Tage av det hela.  

Så hittade jag även sommarens soundtrack - allt med The War on Drugs. Kommer att passa finfint i lurarna på långpassen.

The War on Drugs - Soundcloud